Noviny pod RalskemNoviny pod Ralskem

Operátor výroby – náborový příspěvek

  • Noviny pod Ralskem

Pro jakou společnost budete pracovat?

V současnosti se naše společnost orientuje především na tlakové lití hliníku pro elektrotechnický, automobilový a dopravní průmysl a jejich následné obrábění a broušeníNašimi zákazníky jsou jak tuzemské tak i zahraniční společnosti.

Pár slov o pozici

Jsme česká firma, naší hlavní činností je tlakové lití odlitků z hliníkových slitin a jejich následné opracování. Naše výrobky dodáváme převážně pro dopravní průmysl. Získali jsme ocenění třetí nejúspěšnější česká firma v rámci Libereckého kraje. Pro náš tým na slévárnu hledáme další posily.

Co bude náplní vaší práce?

Mezi hlavní činnosti operátora výroby patří: obsluha tlakového licího stroje na slévárně (na vše Vás zaučíme), manipulace, kontrola a ukládání vyrobených dílů - odlitků, práce ve směnném režimu - 12hod. směny, krátký/dlouhý týden.

Co byste měl/a splňovat

na vše Vás zaučíme

Co vám mohou nabídnout

Nabízíme: pravidelné měsíční prémie, každý měsíc finanční hodnocení k základu, docházkový bonus do mzdy, poukázky na zdraví, sport, kulturu nebo dovolenou, příspěvek na stravování do mzdy, dovolenou navíc, odměnu za doporučení kolegy nebo za dobrý nápad, pravidelnou revizi mzdy, náborový příspěvek. Přijeďte se k nám podívat, jsme kousek od Stráže pod Ralskem. Zavolejte a domluvte si schůzku 770 122 591.

Zaujala vás tato pozice?

Neváhejte nám zaslat svůj strukturovaný životopis a průvodní dopis na [email protected] nebo vyplňte formulář!

ŽÁDOST O PRÁCI

Další pozice

Toto místo pro vás není to pravé?
Mrkněte na další příležitosti!

Litujeme, tato společnost již nemá vystavené žádné další pracovní inzeráty