Karierio: hledáme smysl v detailech

Máme nové logo. Proč? Protože stejně jako se Karierio neustále rozvíjí a nabízí firmám i uchazečům víc, přizpůsobuje se také vizuální podoba celého projektu. Pokud vás zajímá, jaký význam má naše logo a co všechno v něm můžete vidět, čtěte dál.

Začneme od očividného: Samotný symbol v logu vychází z prvního a nejdůležitějšího písmene celého Karieria. Jeho linearita ho nejen odlehčuje, ale také propojuje s naší mateřskou společností Frontman. Když se na nové logo podíváte pozorněji, najdete v něm zobrazenou cestu – dva spojené body, které vytváří nový celek. I tímto způsobem zobrazujeme myšlenku protínání a úspěšného spojení zaměstnavatele na jedné a zaměstnance na druhé straně.

To ale není zdaleka vše. V novém logu můžete mimo jiné najít třeba i diagonálně umístěnou šipku. která patřičně zastupuje právě hledání v online prostředí. Na straně druhé najdete dva provázané grafické elementy, konkrétně šipku směrující ke středu k vertikální lince. A tady se doslova nabízí podoba s kurzorem, kterým se pohybujete v online světě.

Co se však nemění? Třeba fakt, že Karierio je jediné HR, které budete na cestě za svou kariérou potřebovat. Nejen, že pro vás neustále hledáme zajímavé pracovní příležitosti ve firmách, které mění budoucnost k lepšímu. Najdete u nás také:

KARIERIO SHORTIES: Už podle názvu vám je jasné, že jde o krátké zprávy. Ty si přečtete na našich sociálních sítích a jsou spojené s historií a současností pracovního trhu a hledání práce.

KARIERIO HACKS: Váš oblíbený blog. Právě zde máte na jednom místě všechny důležité rady, odkazy i tipy, abyste svou vysněnou práci nejen získali, ale také si ji udrželi a dokázali z ní vytěžit co nejvíc.

LIFE HACKS: Další dávka tipů, v tomto případě zaměřených na zdraví, lepší vztahy na pracovišti nebo jak si hacknout mozek a myšlení na cestě za větším výkonem.

Tím samozřejmě nekončíme. Celé Karierio se postupně vyvíjí a roste. Každým dnem náš tým profesionálů pilně pracuje, aby vám doručil ty nejzajímavější nabídky z celého trhu práce a ty nejzajímavější novinky, informace o technologiích, rady a tipy. Proč? Protože #karierajevolba

  • Share this post

    Mějte přehled o nejnovějších pozicích a přístup k VIP článkům

    Přihlaste se k odběru čerstvých aktualit, VIP článků a nejnovějších pozic, které vám mohou pomoci nastartovat kariéru.


    Karierio by Frontman

    Frontman pomáhá inovativním firmám růst v těchto oblastech: technologie, zemědělství, development a služby. Propojuje firmy s talenty a talenty se zajímavými pracovními příležitostmi. A to vše začíná právě tady na kariérním portálu Karierio!