Hlavní město PrahaHlavní město Praha

Pracovník odborného zacházení ve vězeňství – sociální pracovník – oddělení výkonu vazby

  • Hlavní město Praha

Pro jakou společnost budete pracovat?

Vazební věznice a Ústav pro výkon zabezpečovací detence Praha Pankrác je příjmovou věznicí pro spádovou oblast Prahy, která zajišťuje výkon vazby obviněných mužů a žen, výkon trestu odnětí svobody u mužů a žen ve věznici typu s ostrahou s mírným, středním a vysokým stupněm zabezpečení  a výkon zabezpečovací detence pro chovance. K věznici patří také jednotka justiční stráže, která  zajišťuje bezpečnost soudů a státních zastupitelstev a dalších objektů.

Pár slov o pozici

Vězeňská služba České republiky - Vazební věznice a Ústav pro výkon zabezpečovací detence Praha Pankrác nabízí perspektivní zaměstnání s jistotou státní služby, možností kariérního postupu a pravidelný měsíční příjem odpovídající tarifnímu zařazení.

Co bude náplní vaší práce?

zajišťování a poskytování odborného sociálního poradenství a provádění sociální práce u vězněných osob a chovanců, s jejich rodinami, nebo skupinami v tíživých životních situacích, poskytování krizové pomoci a sociální rehabilitace.

Co byste měl/a splňovat

vysokoškolské vzdělání (Bc./Mgr.) – odborná způsobilost dle zák. č. 108/2006 Sb. o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů, znalost práce na PC, praxe na obdobné pozici vítána

Co vám mohou nabídnout

Pracovní doba: po-čt 7:00 hod. – 15:45 hod. pá 7:00 hod. – 14:30 h, 1x týdně 8:15 hod. – 17:00 hod Platové rozpětí: dle započitatelné praxe  31680 – 43570 Kč. Dovolená: 25 dnů  + 5 dnů dodatková + 5 dnů indispozičního volna. Benefity: Závodní stravování + příspěvky z FKSP, parkoviště pro zaměstnance, tenisové kurty, sauna, dětský tábor aj. Pracovní poměr na dobu určitou 1 roku s následnou možností na dobu neurčitou. Kontakt: pí Šandová, tel.: 261032106 nebo mob: 724168391 + strukturovaný životopis na e-mail: [email protected]

Zaujala vás tato pozice?

Neváhejte nám zaslat svůj strukturovaný životopis a průvodní dopis na [email protected] nebo vyplňte formulář!

ŽÁDOST O PRÁCI

Další pozice

Toto místo pro vás není to pravé?
Mrkněte na další příležitosti!